Ο κορονοϊός έκλεισε τα πάρκα του Παρισιού γιατί δεν υπήρχε συνείδηση

Το Παρίσι χωρίς τα καταπράσινα πάρκα χάνει τη δύναμή του. Μοιραίο όμως ήταν ο Δήμος του Παρισιού να φτάσει σε αυτό το σημείο, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να εκτελέσει την απαγόρευση της πρόσβασης στους δημοφιλείς τόπους σύναξης των ντόπιων και των επισκεπτών προκειμένου να διακοπεί η ορμή του κορονοϊού.

Η Αλ Ινταλγκό, η πρώτη δημότης της πρωτεύουσας, ενημέρωσε ότι ήταν ένα αναγκαστικό μέτρο από τη στιγμή που συνεχίζουν να κυκλοφορούν πολλοί στα πάρκα αψηφώντας τις τις αυστηρές συστάσεις της κυβέρνησης να τηρείται "κοινωνική απόσταση" όσο μάλιστα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

του κορονοϊού στη χώρα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή είναι η 7η χώρα σε ασθενείς, αλλά η 5η σε θανάτους!

"Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα για να αποτρέψει το ενδεχόμενο νέων κρουσμάτων περιορίζοντας τις επαφές μεταξύ των ανθρώπων όσο το δυνατόν περισσότερο. Προκειμένου να διευρύνουμε τον αντίκτυπο αυτών των μέτρων, τα πάρκα και οι κήποι στο Παρίσι θα κλείσουν τις επόμενες ώρες και δεν θα ξανανοίξουν αύριο", επεσήμανε η δήμαρχος δίχως να προσδιορίσει το χρονικό ορίζοντα που το 'Μονσό' και τόσα άλλα δεν θα είναι προσβάσιμα.

Ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Γαλλίας είχε αναφέρει ήδη ότι ενώ η χώρα δίνει μάχη για να ελέγξει τη διασπορά του ιού, είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι του Παρισιού που βγαίνουν έξω μαζικά και παραβλέπουν τις επίσημες συστάσεις του κράτους. Ιδίως δε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της οποίας επικρατούσαν ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, οι επισκέπτες των χώρων περιπάτων ήταν γεμάτοι. Και δεν ήταν διαδήλωση.

Σου θυμίζει κάτι;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρισιού,parisiou