Ο Μπόμπι Νάιτ γύρισε στην Ιντιάνα 20 χρόνια μετά από την απόλυσή του

Στα 79 του και ενώ έχει αποσυρθεί από τους πάγκους από το 2008, ο Μπόμπι Νάιτ έμενε τα τελευταία χρόνια στο παρασκήνιο. Το βράδυ του Σαββάτου (8/2), όμως, ο θρυλικός προπονητής με τις 902 νίκες στο NCAA γύρισε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με το Περντιού για να γνωρίσει την αποθέωση, να ρίξει τα "γαλλικά" του, να συγκινήσει και να συγκινηθεί.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, είκοσι

χρόνια πέρασαν από τη μέρα που απολύθηκε από το Πανεπιστήμιο, είκοσι χρόνια πέρασαν για να γυρίσει στο μέρος στο οποίο μεγαλούργησε από το 1971 έως το 2000. Είκοσι χρόνια ήταν αρκετά για να σκεπαστούν οι φωνές για τον εκκεντρικό μύθο της προπονητικής, που είχε χάσει τη δουλειά του εξαιτίας του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Ο Νάιτ, ο οποίος έφτασε στο Assembly Hall υποβασταζόμενος και με μελανιασμένη μύτη, βρήκε γρήγορα τη δύναμη για να σταθεί στα πόδια του με τις δικές του δυνάμεις. Και όταν ο κόσμος τον αποθέωσε, ένιωσε ακόμη πιο δυνατός με αποτέλεσμα να δώσει ένα show με τις χαρακτηριστικές του κινήσεις, με γροθιές στον αέρα, με... μπινελίκια προς κάθε κατεύθυνση. Ήταν μια βραδιά με έντονα συναισθήματα, ενώ ανάμεσα στους πρώην παίκτες του Πανεπιστημίου που τιμήθηκαν, βρισκόταν και ο Ντιν Γκάρετ, ένας παλαίμαχος σέντερ που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Τίμπεργουλβς, τους Νάγγετς και τους Γουόριορς.

Keywords
Τυχαία Θέματα