Novartis: Ο Πικραμμένος κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο

Συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο φαίνεται πως κατονόμασε κατά την κατάθεσή του, ο αντίπρόεδρος της κυβέρνηση και επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος , στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην μαρτυρική κατάθεση προσδιορίζεται πολιτικό πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα για την υπόθεση Novartis,

το διάστημα που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Η κατάθεση αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα αμελλητί στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis, ωστόσο το σκέλος που τον αφορά έχει τεθεί στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης. Ο ίδιος είχε αναφερθεί σε "μυθιστορηματικές κατηγορίες" που «δεν συνιστούν βάσιμες ενδείξεις αλλά ούτε και επαρκή στοιχεία για να αμφισβητείται η ηθική ακεραιότητα και να σπιλώνεται βάναυσα η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που προσέφερε πάνω από 40 χρόνια στη Δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα