Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας την Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά

Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα πελάγη τα 6

Τη Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες

διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ και στο . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως τις πρωινές ώρες παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/11/2001 είχαμε πλημμύρες στην Κεφαλονιά. Το 2006 σημειώθηκαν ισχυρές βροχές στη Δυτική Ελλάδα με 150 χιλιοστά βροχής στην Άρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα