Μετέφεραν ηρωίνη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τρένο

Συνελήφθησαν στις Αφίδνες και στον Σταθμό Λαρίσης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τρείς Έλληνες, εκ των οποίων δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 37 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 38 ετών, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών από την Αττική στην Θεσσαλονίκη, ταυτοποιήθηκαν οι προαναφερόμενοι ως οι δράστες επικείμενης μεταφοράς ποσότητας ηρωίνης.

Συγκεκριμένα,

τη μεταφορά θα πραγματοποιούσε η 38χρονη μέσω τρένου και στη συνέχεια, σε προσυμφωνημένο σημείο στη Βόρεια Ελλάδα, θα γινόταν η παράδοση των ναρκωτικών στους άλλους δύο συνεργούς της.

Στην κατοχή τους καθώς και από τις κατ' οίκον έρευνες στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 2 κιλών και 490 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, μία καραμπίνα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, δύο φορητοί ασύρματοι, 7 κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα