Μάτι: Αναγνωρίστηκε η σορός του Ιρλανδού-Ο μήνας του μέλιτος έγινε τραγωδία

Αναγνωρίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η σορός του Ιρλανδού Brian O'Callaghan-Westropp που έχασε τη ζωή του στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι. Νωρίτερα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Ο O'Callaghan-Westhropp διαχωρίστηκε από τη σύζυγό του Zoe Holohan την ώρα που προσπαθούσαν να σωθούν από την πυρκαγιά. Για την ακρίβεια, την ώρα της πυρκαγιάς προσπάθησαν να γλιτώσουν από τις φλόγες με το αυτοκίνητό τους, όμως οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι. Βγήκαν από το όχημα πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τη Zoe

να τα καταφέρνει, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε ο σύντροφός της. Η Holohan τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, όπως δημοσιεύει ο Independent και το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθαν στη χώρα μας.

Η πρέσβης της Ιρλανδίας στη χώρα μας, Orla O'Hanrahan, επιβεβαίωσε την αναγνώριση της σορού του άτυχου Ιρλανδού.

Η σύζυγος του Brian O'Callaghan-Westhropp εργάζεται μάλιστα στο τμήμα μάρκετινγκ της Independent News & Media. Οι οικογένειες των δύο Ιρλανδών επιβεβαίωσαν και εκείνοι με κοινή τους ανακοίνωση το τραγικό νέο που αποτελεί πρώτη είδηση στα Μέσα Ενημέρωσης της Ιρλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα