"Μάχη" τηλεθέασης: MasterChef, Survivor και Ράδιο Αρβύλα έβαλαν τα δυνατά τους

Το βράδυ της Δευτέρας τα προγράμματα της prime time ζώνης "κονταροχτυπήθηκαν", διεκδικώντας τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνοντας ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Στη μάχη των ριάλιτι, το MasterChef κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεπεράσει το Survivor, με το ριάλιτι μαγειρικής να σημειώνει στο χθεσινό επεισόδιο 30,3% και το ριάλιτι επιβίωσης να αγγίζει μόλις το 14,3%.

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς

φαίνεται πως έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, που δεν χάνουν ευκαιρία να τους παρακολουθούν στην τηλεόραση, όπως και τους παίκτες της εκπομπής μαγειρικής.

Δεν θα λέγαμε πως συμβαίνει το ίδιο με το Ελληνοτουρκικό Survivor, που φέτος δεν διανύει την καλύτερή του χρονιά και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να γίνει ολοένα και πιο ελκυστικό στο τηλεοπτικό κοινό, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σειρές μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 τα πήγαν αρκετά καλά, με το Πέτα τη Φριτέζα να σημειώνει 15,8% και την Επιστροφή να κάνει 17,2%, ενώ το Ράδιο Αρβύλα που "παίζει μπάλα" μόνο του στη late night ζώνη, σημείωσε 22,6%.

Keywords
Τυχαία Θέματα