Lockdown: "Κοκκίνισαν" και τα Γιάννενα-Απαγορευτικό στην Κάλυμνο

Συνεδρίασε σήμερα η υποεπιτροπή επιδημιολόγων η οποία εξετάζει τα επιδημιολογικά στοιχεία και επαναξιολογεί τον "χάρτη" της επιδημίας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή κατέληξε στο να εισηγηθεί την ένταξη του Δήμου Ιωαννίνων στις κόκκινες περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο, ενώ για την Κάλυμνο αναμένεται να εισηγηθεί αυστηρό lockdown ανάλογο με την Αττική.

Σχετικά με το τι θα ισχύσει συγκεκριμένα για τις περιοχές αυτές, θα αποφασίσει η ολομέλεια της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων την Παρασκευή. Με βάση την απόφαση αυτή θα γίνει και η σχετική εισήγηση στην κυβέρνηση και αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοινώσει τα σχετικά μέτρα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τα νέα μέτρα για την Αττική ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί ΕΜΒΟΛΙΑ: Πώς κλείνω ραντεβού ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Τα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα ΜΑΣΚΕΣ: Πώς πρέπει να τις φοράμε ΕΜΒΟΛΙΑ: Τα δεδομένα Εμβολιασμών στην Ελλάδα Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Keywords