Κύπρια υποδυόταν τη μάνατζερ της Πάολα και "έτρωγε" λεφτά

Μία 39χρονη γυναίκα από την Κύπρο καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, καθώς υποδυόταν τη μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών και ποδοσφαιριστών, αλλά και εταιρειών, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Η εν λόγω γυναίκα φέρεται να απέσπασε συνολικά περίπου 200.000 ευρώ.

Η 39χρονη ανέπτυξε δράση σε ολόκληρη την Κύπρο,

παριστάνοντας το στέλεχος μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών ή πετρελαϊκών εταιρειών, κλείνοντας συμφωνίες με τα θύματά της και πείθοντάς τα να της εμπιστευτούν χρήματα, ώστε η ίδια να προχωρήσει σε επενδυτικές κινήσεις.

Επίσης, προσέγγιζε ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, με τους οποίους κανόνιζε εμφανίσεις τραγουδιστών, που δεν έρχονταν ποτέ. Η κατηγορούμενη κατάφερε να αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις τουλάχιστον 100 χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστα θύματα, ενώ ένα από τα περιστατικά αυτά αφορούσε τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη συστήθηκε σε ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού στην Αγία Νάπα ως η μάνατζερ της λαϊκής τραγουδίστριας και του πρότεινε να φέρει την Πάολα για μία guest εμφάνιση, έναντι του ποσού των 16.000 ευρώ. Ο άτυχος άνδρας πείστηκε και της έδωσε το ποσό των 5.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Όταν η 39χρονη απέσπασε ο χρηματικό ποσό, εξαφανίστηκε, και, φυσικά, η τραγουδίστρια Πάολα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο νυχτερινό μαγαζί του επιχειρηματία. Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη από το Δικαστήριο Λευκωσίας στις 28 Ιανουαρίου 2019, ενώ της επιβλήθηκε η ποινή των τριών χρόνων φυλάκισης.

Στην καταγγελία της γυναίκας προχώρησε ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος θέλησε να τη συνετίσει, ενώ, όπως ανέφερε, αυτός ήταν και ο λόγος χωρισμού τους, αφού οι παρανομίες της πρώην συζύγου του, οδηγούσαν τα θύματα στο να ζητούν από τον ίδιο τα χρήματα που έχασαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα