Κρήτη: Ιδιοκτήτης σπιτιού επιτέθηκε σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που ερευνούσε για ρευματοκλοπή

Αντιμέτωπο με ιδιοκτήτη κατοικίας σε συγκρότημα κατοικιών στην Λυγαριά Ηρακλείου βρέθηκε την Παρασκευή κλιμάκιο δύο τεχνικών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Το κλιμάκιο των υπαλλήλων βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να ερευνήσει αναφορά για ρευματοκλοπή, όταν και δέχθηκε την επίθεση από τον πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό κατατέθηκε ήδη μηνυτήρια αναφορά, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη αλλά και τον αποτροπιασμό του για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν δυο εργαζόμενοί του από καταναλωτή, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, και δεσμεύεται ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξαντλώντας τα περιθώρια αυστηρότητας που της παρέχει ο νόμος. Η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα παρενόχλησης, εκφοβισμού και πόσο μάλλον άσκησης βίας, είναι μηδενική και η διοίκηση της εταιρίας είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο τους εργαζόμένούς της από αντικοινωνικές συμπεριφορές που επιδεικνύει μερίδα των καταναλωτών.

Στους άτυχους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και υποστήριξή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα