Κορονοϊός στην Κίνα: Τρεις νέοι θάνατοι και 54 τα νέα κρούσματα

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε ως τα μεσάνυχτα την Παρασκευή 54 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό, τα οποία ήταν όλα «εισαγόμενα», κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί. Είχε καταγράψει 55 κρούσματα την προηγουμένη, ανάμεσά τους ένα κρούσμα μετάδοσης εγχωρίως, το πρώτο σε τρεις ημέρες.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 στη χώρα όπου προσέβαλε άνθρωπο για πρώτη φορά ο ιός τον Δεκέμβριο αυξήθηκε έτσι σε 81.394.

Ο απολογισμός

των ανθρώπων που έχουν υποκύψει στην ασθένεια COVID-19 αυξήθηκε σε 81.394, καθώς χθες καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι στην ηπειρωτική Κίνα, κατά την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα