Κορονοϊός: Νεκρός Σκωτσέζος που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα – Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του

Σε ξενοδοχείο αναφοράς μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 60χρονος άντρας από τη Σκωτία, ο οποίος ήταν διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο που πέθανε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας πάσχοντας από Covid-19.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δεν έχει υποβληθεί σε τεστ covid ωστόσο όπως αρμόζει από το πρωτόκολλο πρέπει να μείνει καραντίνα για 14 ημέρες.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, ο άνθρωπος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική

κατάσταση καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχασε τον φίλο του.

Ο 71χρονος άνδρας πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας κι εκεί, αφού υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, διαγνώστηκε θετικός στον Covid19. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείο Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη και με δηλώσεις του στο Corfutvnews νοσηλεύτηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών του Νοσοκομείου. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί απεβίωσε, από καρδιακές επιπλοκές.

Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση σε περιστατικά τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον Covid19, και μάλιστα -όπως είπε- σε ένα νοσοκομείο που δεν τηρεί τις προγραφές για μια τέτοια διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Νεκρός Σκωτσέζος, Κέρκυρα –,koronoios, nekros skotsezos, kerkyra –