Κορονοϊός: Η Βουλγαρία κλείνει το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο

Η Βουλγαρία κλείνει για δύο εβδομάδες το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, αφού τρεις άνθρωποι διαγνώστηκαν με τον νέο κορονοϊό σήμερα, έγινε γνωστό από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της χώρας Τόμισλαβ Ντόντσεφ.

Η πρόσβαση στο θέρετρο, όπου κατοικούν περίπου 10.000 άνθρωποι και βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, θα περιοριστεί έως τα τέλη του μήνα. Οι περίπου 200 ξένοι τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μπάνσκο θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της Σόφιας, εφόσον επιλέξουν να φύγουν.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

του Covid-19 στη Βουλγαρία ανήλθαν σε 81 σήμερα. Οι αρχές απαγόρευσαν κάθε ταξίδι αναψυχής στη χώρα σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την επιδημία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα