Κορονοϊός - Κύπρος: Σε αυτοπεριορισμό ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης

Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης (28/10) ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών Κύπρου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης αυτοπεριορίζεται από το

απόγευμα σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του υπουργείου Υγείας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος COVID στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον που προέκυψε από τεστ που διενεργήθηκε χθες το βράδυ. Λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Σήμερα, Τετάρτη (28/10) το Υπουργείο Υγείας Κύπρος ανακοίνωσε 113 νέα κρούσματα κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας Κύπρου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3.122 εργαστηριακών διαγνώσεων. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται πλέον στα 3.930 κρούσματα.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 26 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Επιπλέον, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τέσσερις ασθενείς, ενώ άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα