Κόμπι Μπράιαντ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αεροπορικό δυστύχημα

Xρειάστηκε να περάσουν 111 μέρες από το "μαύρο" πρωινό της 26ης Ιανουαρίου του 2020 για να ανακοινώσει η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες ότι ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του Τζιάνα και επτά ακόμη ανθρώπων επήλθε από αμβλύ τραύμα που προκλήθηκε κατά την πρόσκρουση του μοιραίου ελικοπτέρου στην πλαγιά του βουνού του Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως την δημοσιεύει το Sport24.gr: "Το ιατροδικαστικό τμήμα του Λος Άντζελες δημοσιεύει σήμερα τις εκθέσεις από

τις εξετάσεις των ανδρών, των γυναικών και των εφήβων που πέθαναν στη συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας στις 26 Ιανουαρίου.

Τα εννέα θύματα είναι οι εξής: Αλίσα Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 2005.

Τζον Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1963.

Κέρι Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1973.

Τζιάνα Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 2006.

Κόμπι Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 1978.

Κέιτον Τσέστερ, με έτος γέννησης το 2006.

Σάρα Τσέστερ, με έτος γέννησης το 1974.

Κριστίνα Μάουζερ, με έτος γέννησης το 1981.

Άρα Ζομπαγιάν, με έτος γέννησης το 1970.

Στις 28 Ιανουαρίου πιστοποιήθηκε το αμβλύ τραύμα ως αιτία θανάτου και για τους εννέα επιβαίνοντες. Ο τρόπος θανάτου πιστοποιήθηκε ως ατύχημα". \

Θυμίζουμε πως η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας που είχε στην ιδιοκτησία της το μοιραίο ελικόπτερο, με τον αδελφό και εκπρόσωπο του πιλότου, Άρα Ζομπαγιάν, να απαντά με δική του αγωγή πως ο Κόμπι Μπράιαντ και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες έφεραν ευθύνη για το δυστύχημα καθώς πίεσαν τον πιλότο να τους μεταφέρει υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και πυκνή ομίχλη που εκείνο το πρωινό είχε κρατήσει στο έδαφος όλα τα μέσα της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα