Τοπαλίδης: Αρρώστησα, με απειλούσε, παραιτήθηκα και με ξυλοκόπησε με σιδερογροθιά

Το ΣΕΠΕ έχει ενημερωθεί για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, με τον ξυλοδαρμό του ανασφάλιστου διανομέα φαγητού από τον πρώην εργοδότη του, είπε στον News 24/7 στους 88,6, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης και προανήγγειλε άσχημη εξέλιξη για τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Τάσος Τοπαλίδης.

Σωρεία επιθέσεων σε διανομείς από

εργοδότες τους και μη, κατήγγειλε στον σταθμό μας η Μαργαρίτα Κουταλάκη, μέλος του Συνδικάτου της Παράταξης «Αντεπίθεση στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό» και αναφέρθηκε στους 10 διανομείς που έχουν χάσει τη ζωή τους, εν ώρα εργασίας, τον τελευταίο χρόνο, καθώς και στις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι άνθρωποι του κλάδου, με δεκάδες ξυλοδαρμούς, απολύσεις, εξαναγκασμό σε χρήση δικών τους μέσων μεταφοράς και με δικά τους καύσιμα, για τουλάχιστον 150 χλμ την ημέρα.

Τον άγριο ξυλοδαρμό του με σιδερογροθιά από τον πρώην εργοδότη του, περιέγραψε στον σταθμό μας ο κ. Τοπαλίδης που χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς υπέστη κάταγμα στα ζυγωματικά. Όπως είπε, ήταν άρρωστος και ενώ τον είχε ειδοποιήσει, ότι δε θα πάει για δουλειά, ο εργοδότης του έστελνε μηνύματα απειλητικά για τον ίδιο και το παιδί του.

«Πήγα στην αστυνομία και το κατήγγειλα. Μου είπαν ότι θα το αναλάβουν εκείνοι και να μην ανησυχώ. Παραιτήθηκα από τη δουλειά και προχθές, ήμουν στους Αμπελόκηπους, κοντά στο μαγαζί του, εμφανίστηκε και με γρονθοκόπησε. Μας χώρισαν περαστικοί. Κι ενώ έφυγε, ξαναγύρισε με σιδερογροθιά και άρχισε να με χτυπά από το πλάι στο κεφάλι. Έχω σπασμένα ζυγωματικά και μύτη», είπε ο Τάσος Τοπαλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα