Κανονικές θερμοκρασίες το τριήμερο- Πρόσκαιρη άνοδος την Κυριακή

Στους 35 με 36 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο , ενώ την Κυριακή θα ανέβει στους 38 βαθμούς χωρίς να αποκλείεται και πάλι στα ανατολικά ηπειρωτικά λόγω τοπικών συνθηκών να φτάσει πάλι τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα πέσει και πάλι και θα επικρατήσει αρκετή αστάθεια τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδος στα ηπειρωτικά.

Σήμερα στα βόρεια θα έχουμε περιορισμένη αστάθεια, ενώ στα υπόλοιπα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές

νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Σε καμία περιοχή δεν προβλέπονται θερμοκρασίες πάνω από τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Την Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί στα βόρεια κυρίως πάνω από τις ορεινές περιοχές και οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί Βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή . Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει άνοδο από τα Δυτικά , ενώ την Κυριακή θα έχουμε πολλή ζέστη και πάλι κυρίως στα Ανατολικά ηπειρωτικά.

Δείτε και τις προβλέψεις των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα