Κάν΄ το όπως ο Χάμιλτον: Πήγε για μπάνιο στο Αιγαίο και καθάρισε την παραλία

Ο Λιούις Χάμιλτον αγαπά την Μύκονο και φέτος το απέδειξε επιστρέφοντας για δεύτερη συνεχή φορά στο νησί για να απολαύσει μέρος των διακοπών του.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρέθηκε και φέτος στο κοσμικό νησί των ανέμων, με τους παπαράτσι να τον εντοπίζουν με τη συντροφιά του στις νυχτερινές εξορμήσεις του.

Αυτό όμως που κανείς δεν είδε, μέχρι που φρόντισε ο ίδιος ο Lewis Hamilton

να μας το επικοινωνήσει μέσα από τα social media, είναι όχι μόνο η κατάσταση που αντίκρισε όταν βρέθηκε σε μία παραλία γεμάτη σκουπίδια, αλλά και ότι ο ίδιος αποφάσισε να κάνει κάτι γι αυτό, καθαρίζοντάς την.

Το στιγμιότυπο είναι από μία παραλία με βότσαλο και... αμέτρητα σκουπίδια. Ο ίδιος δεν κατονομάζει το μέρος, στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτησή του, αλλά έγραψε για όσα είδε και... μάζεψε: «Είμαι σε ένα από τα πολλά όμορφα κομμάτια του κόσμου σήμερα, όπου συναντήσαμε αυτό το χάλι. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι, πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε εταιρείας που εθελοτυφλούν βασιζόμενες στα κέρδη τους, με τίμημα τον όμορφο πλανήτη μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάν΄, Χάμιλτον, Πήγε, Αιγαίο,kan΄, chamilton, pige, aigaio