Καλαντζάκου για Μακεδονικό: Διχάζουν τους Έλληνες για να ενωθούν οι Σκοπιανοί

“Τους Ευρωπαίους δεν τους ενδιαφέρει η ζημιά που προκύπτει από μια διμερή συμφωνία στο Μακεδονικό. Τα προβλήματα από τη Συμφωνία των Πρεσπών διχάζουν τους Έλληνες για να ενωθούν οι Σκοπιανοί.”

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 η Ιωάννα Καλαντζάκου, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και κατά πάσα πιθανότητα υποψήφια βουλευτής στον βόρειο τομέα Αθηνών

με τη ΝΔ.

“Δεν υπήρξε εθνική συναίνεση και αγνοήθηκε η βούληση του ελληνικού λαού” είπε και μίλησε για εθνική ζημιά, της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν μακροπρόθεσμα τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στη χώρα. Τόνισε ότι η συνθήκη έχει παράξει ήδη αποτελέσματα. “Δώσαμε εθνότητα και γλώσσα” είπε χαρακτηριστικά, έκανε λόγο για αίτημα που υπάρχει να διδάσκεται η “μακεδονική” γλώσσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει κάνει σειρά δεσμεύσεων σε σχέση με το brand name “μακεδονικό”, τα μακεδονικά προϊόντα και τους επιχειρηματίες.

Για τα ζητήματα της οικονομίας είπε πως “Η ρύθμιση για την πρώτη κατοικία άφορα πολύ λίγους. Έχει τόσους περιορισμούς που τελικά αφορά ελάχιστους” σημείωσε και ανέφερε ότι τα κόκκινα δάνεια είναι στα 88 δις καθώς δεν υπάρχουν μόνο τα στεγαστικά αλλά και τα επιχειρηματικά και τα καταναλωτικά. “1 στους 3 Έλληνες εργάζεται μόνο και αυτός με μισθό 300 ευρώ” συμπλήρωσε και τόνισε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι πρόοδος ή καθυστέρηση.

Για τη ρύθμιση των 120 δόσεων σχολίασε ότι “βεβαίως τη θέλουμε αλλά αφήστε να γίνει πρώτα. Η ρύθμιση δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δανειστών γιατί δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα