Κακοκαιρία Μήδεια: Στα "λευκά" περιοχές της χώρας - Πού χιονίζει

Αισθητή σε όλη τη χώρα είναι η επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια" που έχει ξεκινήσει από χθες, Σάββατο (13/02), και συνεχίζει να πλήττει διάφορες περιοχές της Ελλάδας με πυκνές χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και ισχυρούς ανέμους, ενώ αναμένεται να φέρει χιόνια και στα πεδινά.

Αρκετές πόλεις της Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη και η Ξάνθη

"ξύπνησαν" το πρωί της Κυριακής (14/02) "ντυμένες" στα λευκά, ενώ συνεχίζει να χιονίζει στη Λάρισα, τη Λαμία, τον Βόλο και τα Ιωάννινα, με ολόκληρη την Ήπειρο να αντιμετωπίζει χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο προσεκτικοί, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα περισσότερα δίκτυα της χώρας, ενώ όπου έχει κριθεί απαραίτητο ισχύει απαγόρευση των φορτηγών.

Διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

Κακοκαιρία Μήδεια: Λευκό τοπίο στη Θεσσαλονίκη

Η κακοκαιρία "Μήδεια" πέρασε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (13/02), με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης και των περιχώρων να ξυπνήσουν την Κυριακή (14/02) σε ένα λευκό τοπίο.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Μόνο με αλυσίδες η κίνηση στην περιοχή της Λητής.

Αλυσίδες απαιτούνται:

– στον κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών,

– στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

– στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

– στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Παραμένουν κλειστοί από χθες το απόγευμα οι επαρχιακοί δρόμοι Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου – Χορτιάτη και Πορχώματος – Νέας Μεσήμβριας.

Υπενθυμίζεται ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων.

Κακοκαιρία Μήδεια: Συνεχίζεται η χιονόπτωση στη Λάρισα

Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στη πόλη της Λάρισας, με αποτέλεσμα να έχει "ντυθεί στα λευκά" ολόκληρη η περιοχή.

Οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και η χιονόστρωση έντονη από την επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια", ενώ μηχανήματα του δήμου Λαρισαίων αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν ώστε να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό σε όλο το νομό.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παράλληλα λόγω της κακοκαιρίας έχει υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων, ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων στα παρακάτω σημεία:

- στην εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης

-στην νέα εθνική οδό Λάρισας - Ελασσόνας - Κοζάνης

-στην επαρχιακή οδό Λάρισας - Καρδίτσας, σε όλο το μήκος της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα παρακάτω σημεία:

-από το 34ο χλμ. έως το 70ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης,

-από το 40ο χλμ. έως το 63ο χλμ. της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας

-σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο Ελασσόνας

-σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο Φαρσάλων

-στην επαρχιακή οδό Πυργετού - Κρανιάς Τεμπών

-στην επαρχιακή οδό Ανατολής - Μεγαλοβρύσου Αγιάς

-στην επαρχιακή οδό Σκλήθρου - Καλαμακίου Αγιάς, από την τοπική κοινότητα Ελάφου έως την τοπική κοινότητα Σκλήθρου

-στην επαρχιακή οδό Στομίου - Καρίτσας Αγιάς

στην επαρχιακή οδό Κόκκινου Νερού - Αγιοκάμπου (παραλιακή οδός), από την τοπική κοινότητα Βελίκας (θέση Βραχάκι) έως την τοπική κοινότητα Κόκκινου Νερού,

-στην επαρχιακή οδό Δήμητρας - Ανατολής, από την τοπική κοινότητα Δήμητρας έως την τοπική κοινότητα Ανατολής,

-στην επαρχιακή οδό Στομίυ - Ομολίου και

-στη Σπηλιά του Δήμου Τεμπών.

Κακοκαιρία Μήδεια: Στα λευκά "ξύπνησε" η Λαμία

Στα λευκά ξύπνησε η πόλη της Λαμίας και οι γύρω στις περιοχές το πρωί της Κυριακής (14/02). Το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μήδεια" επαλήθευσε τις προβλέψεις των μετεωρολόγων που ήθελαν χιόνι και μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, αυτή την ώρα χιονίζει στην Εθνική Οδό όπου ενεργούν όμως αλατιέρες συνεχώς και δεν υπάρχουν προς το παρόν προβλήματα. Λαμία – Δομοκός, Λαμία – Καρπενήσι, Λαμία -Μπράλος χιονίζει συνέχεια και υπάρχει χιόνι άνω των 10 πόντων σε αρκετά σημεία. Όσον αφορά την πόλη της Λαμίας χιονόπτωση έχουμε σε όλη την “επιφάνεια” της και κυρίως στην Βόρεια πλευρά της πόλης. Από τα ξημερώματα ζητήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν και στην περιοχή της Σπερχειάδας και σε άλλα χωριά του Δήμου Μακρακώμης όπου τα συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν.

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη (06.45 π.μ) ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αμφίκλειας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 1η έως 17η χ/θ.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Στην εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας, από 4η έως 54η χ/θ. Στην εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας, από 4η έως 54η χ/θ.

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων (07.45 π.μ), από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, από 121,250 έως 242,079 χ/θ. Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των (1,5) τόνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο τμήμα του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας, από 56,728 έως 121,250 χ/θ.

Επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία.

Κακοκαιρία Μήδεια: Πυκνό χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες στον Βόλο

Στα λευκά ντύθηκε και ο Βόλος όπου χιονίζει ακατάπαυστα από τις πρώτες πρωινές ώρες και η θερμοκρασία έχει πέσει στον -1 βαθμό, αλλά εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων η αίσθηση του κρύου είναι για 3 και 4 βαθμούς πιο κάτω.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου δεν υπάρχουν προβλήματα από το χιόνι, αλλά πάνω από τον περιφερειακό όπου η χιονόστρωση ξεπερνά τα 5 εκατοστά στις ΒΑ συνοικίες με τους στενούς δρόμους, η συνέχιση της χιονόπτωσης θα δημιουργήσει προβλήματα.

Στα προάστια του Βόλου προς το Πήλιο, δηλαδή Ανω Βόλος, Ανακασιά, Αγία Τριάδα, Άλλη Μεριά μέχρι και Πορταριά και Μακρυνίτσα η χιονόπτωση είναι πολύ έντονη και το χιόνι φθάνει τα 10 εκατοστά.

Όλο το Πήλιο έχει καλυφθεί από χιόνι και σε ορισμένες περιοχές επικρατεί χιονοθύελλα, όπως στα Χάνια όπου χιονίζει ακατάπαυστα από χθες και επιτάθηκε η χιονόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 20 εκατοστά και η θερμοκρασία έπεσε στους -9 βαθμούς.

Σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Πηλίου οι δρόμοι διατηρούνται ανοιχτοί, αλλά με πολύ μεγάλη προσπάθεια, αφού επικρατεί παντού πυκνή χιονόπτωση.

Στους δρόμους του Πηλίου και κυρίως στον άξονα Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς και Βόλου-Μηλεών-Τσαγκαράδας δουλεύουν πάνω από 50 εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες, που αποχιονίζουν το δίκτυο και αποπαγοποιούν το οδόστρωμα, αλλά η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι υποχρεωτική από τον Άνω Βόλο και πάνω, λόγω του παγωμένου χιονιού.

Με αλυσίδες και με μεγάλη δυσκολία γίνεται η κίνηση στον επαρχιακό δρόμο Καναλίων-Κεραμιδίου.

Πολύ χιόνι πέφτει και στην Όθρυ και σε όλα τα ορεινά του Αλμυρού, ενώ στην Ανάβρα το χιόνι ξεπέρασε τα 20 εκατοστά και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από εκχιονιστικά μηχανήματα να κρατηθεί ο δρόμος ανοιχτός.

Στην ΠΑΘΕ και σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου στην Μαγνησία χιονίζει συνεχώς και απαιτείται μεγάλη προσοχή, παρ' όλο που γίνεται αποχιονισμός, στις ημιορεινές διαβάσεις του Αερινού κοντά στο Βελεστίνο και στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και του παγετού.

Κακοκαιρία Μήδεια: Αισθητή στην Ξάνθη - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται από νωρίς το πρωί όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται στο μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των περιοχών της ανατολικής Μακεδονίας και της Ξάνθης λόγω την έντονη χιονόπτωσης που επικρατεί από χθες το βράδυ.

Τόσο τα συνεργεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όσο και τα τεχνικά συνεργεία των κατά τόπους δήμων στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, κυρίως αυτές που οδηγούν στα νοσοκομεία των δυο πόλεων, όπως επίσης και τους κεντρικούς δρόμους στα αστικά κέντρα.

Από νωρίς το πρωί έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία οδό, στο τμήμα που διέρχεται κατά μήκος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οχήματα των δήμων Καβάλας και Δράμας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και από νωρίς το πρωί, κάνουν συνεχείς ρίψης αλατιού και αλατόνερου προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς του βασικούς οδικούς άξονες.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Καβάλας, της Δράμας και της Ξάνθης όπου η κίνηση των αυτοκίνητων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ αρκετοί δρόμοι παραμένουν ακόμα κλειστοί.

Τέλος, με απόφαση του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, αύριο Δευτέρα όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Δράμας καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά λόγω του ολικού παγετού, του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κακοκαιρία Μήδεια: Κρύο σε όλη την Ήπειρο

Στην πόλη των Ιωαννίνων άρχισε λίγο μετά τις 8 το πρωί η χιονόπτωση, ενώ πυκνό χιόνι πέφτει από τα μεσάνυχτα στις περιοχές του Μετσόβου, της Κόνιτσας, του Ζαγορίου,του Πωγωνίου και των Τζουμέρκων. Μηχανήματα των Δήμων και της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν ασταμάτητα για να μείνει ανοικτό το επαρχιακό δίκτυο. Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα από τα 1200 μέτρα και πάνω και στην συνέχεια το χιόνι κατέβηκε σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ορεινή Άρτα σε κλειό χιονοπτώσεων βρίσκονται 7 χωριά και 40 οικισμοί στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη όπου τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται στο δρόμο από τα μεσάνυχτα.

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή σε όλη την Ηπειρο.

Κακοκαιρία Μήδεια: Έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Οι χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου δεν έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας. Ογδόντα εκχιονιστικά μηχανήματα παντός τύπου είναι διάσπαρτα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας προσπαθώντας να κρατήσουν ανοικτούς όλους τους οδικούς άξονες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Πρόδρομο Ασλανίδη, το ύψος του χιονιού στα πεδινά κυμαίνεται στα 25 εκ. ενώ στα ορεινά πάνω από τα 800 μέτρα το ύψος φθάνει και τα 35 εκ.

Για προληπτικούς λόγους με διαταγή της Αστυνομικής διεύθυνσης δυτικής Μακεδονίας από το βράδυ του Σαββάτου έχει απαγορευθεί η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εγνατίας οδού από Πολύμυλο Κοζάνης έως Ιωάννινα, στους καθέτους άξονες Σιάτιστα - Ιεροπηγή (Α-29) και Φλώρινα - Νίκη (Α-27). Επίσης, έχει απαγορευθεί η κίνηση των φορτηγών σε όλο το επαρχιακό δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Η κίνηση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας οδού, στους κάθετους άξονες και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι μονάδες του ΕΚΑΒ προκειμένου να αντιμετωπίσουν περιστατικά άμεσης πρόσβασης στις μονάδες Υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης δυτικής Μακεδονίας οποιοσδήποτε πολίτης θελήσει να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε εμβολιαστικό κέντρο, καθώς επίσης και οποιοσδήποτε πολίτης χρειαστεί βοήθεια για να μεταβεί σε νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο (π.χ. νεφροπαθείς για αιμοκάθαρση κ.λπ.), μπορεί να καλέσει στο 100, ώστε οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμουν στην ασφαλή μετακίνησή του.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους -2 και -3 βαθμούς κελσίου γεγονός που καθιστά ποιο δύσκολο το έργο αποχιονισμού.

Κακοκαιρία Μήδεια: Ισχυροί άνεμοι και χιονοθύελλες στον Έβρο

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι ισχυροί άνεμοι που σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες από το βράδυ του Σαββάτου χιονοπτώσεις δημιουργούν κατά τόπους χιονοθύελλες, συνθέτουν το καιρικό σκηνικό στο νομό Έβρου. Δεδομένων των προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την έλευση της «Μήδειας», ο μηχανισμός τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου όσο και των πέντε δήμων, Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σαμοθράκης, ήταν σε ετοιμότητα και από την πρώτη στιγμή εμφάνισης των έντονων καιρικών φαινομένων οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε εγρήγορση κατά μήκος του οδικού δικτύου, παρεμβαίνοντας ώστε να παραμένει ανοικτό.

Σε ό,τι αφορά στις θερμοκρασίες, ο υδράργυρος δεν ξεπερνά τους -3 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη, τους -6 στο Σουφλί, τους -4 στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα και τους -7 στο νησί της Σαμοθράκης.

Κακοκαιρία Μήδεια: Η πρόγνωση του καιρού την Κυριακή

Την Κυριακή προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, τα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς και της Εύβοιας και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Προς το βράδυ θα χιονίσει και στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, τις πρωινές ώρες στα δυτικά και μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του Αιγαίου και πρόσκαιρα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 9 μποφόρ. Στη νότια νησιωτική χώρα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7,στρεφόμενοι βαθμιαία μέχρι το βράδυ σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα σχεδόν σε όλη τη χώρα και παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά. Στα βόρεια ο παγετός θα είναι τοπικά ισχυρός και σε πολλές περιοχές ολικός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τον 1 βαθμό, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 7 με 10 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 14 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και τη νύχτα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 0 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
μηδεια, ελλαδα, θεσσαλονικη, ξανθη, λαρισα, λαμια, ιωαννινα, ελασ, νέα, ισχύ, κοζανη, χλμ, παρνασσος, αθηνα, βολος, παθε, σχολεια, ηπειρο, φλώρινα, καστορια, εκαβ, αλεξανδρουπολη, καιρος, κρητη, αιγαιο, news247, google, news, ειδήσεις, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, καθαρα δευτερα, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, www.google.gr, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, χιονι, χιονια, υδραργυρος, ιατρικο κεντρο, φλώρινα, αρτα, αυτοκινητα, δωδεκανησα, εθνικη, εκαβ, ιονιο, κυκλαδες, νησι, νησια, πηλιο, υψος, ωρα, news, news247, αξονες, αττικη, βοηθεια, βορεια, βραδυ, γεγονος, γεωργιου, γινεται, δευτερα, διευθυνση, διδυμοτειχο, δομοκος, δρομος, δικτυο, δικτυα, εγνατια, εγρηγορση, υπαρχει, ελασ, ελαστικα, ενημερωση, υπηρεσιες, ισχυει, καρπενησι, κελσιου, κινηση, κοκκινου, λευκα, λητης, μηκος, νικη, νυχτα, νοσοκομεια, ξημερωματα, ογδοντα, ορεστιαδα, οχηματων, παθε, περιφερειακο, προβληματα, πρωι, πωγωνιου, ρευμα, σαββατο, συνεχεια, σιατιστα, τιμη, τμημα, ισχύ, ισχυρος, υψομετρο, χλμ, ωρες, μποφορ, εκχιονιστικα, εθνικο, ηπειρωτικα, ηπειρο, χωρα, ιατρικο, ιδιαιτερο, κυριακη, λευκο, μεινει, νοσοκομειο, οδηγοι, σπηλια, θερμοκρασια, υγειας
Τυχαία Θέματα