Κακοκαιρία Ελπίδα: Εικόνες χάους με εκατοντάδες εγκλωβισμένους στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/01), το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" παρουσιάζει μια εικόνα τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Κάθε καρέκλα, και κάθε γωνιά τόσο του χώρου αφίξεων όσο και στις αναχωρήσεις, είναι κατειλημμένες από ανθρώπους.

Με το επιτελικό κράτος να έχει θαφτεί στο χιόνι για δεύτερη χρονιά, την Αττική Οδό κλειστή με εγκλωβισμένους οδηγούς και κανένα μέσο σταθερής τροχιάς να μην προσεγγίζει το αεροδρόμιο, εκατοντάδες ταξιδιώτες βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο "καθαρτήριο".

Εκείνοι που οι πτήσεις τους ακυρώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας

"Ελπίδα", αλλά και αυτοί που έφτασαν με όσα δρομολόγια προσγειώθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας (24/01) και έπειτα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", βρίσκονται μετέωροι ψάχνοντας τρόπους να περάσουν εκεί την νύχτα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες με μωρά παιδιά και ηλικιωμένοι αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν στο κτίριο του αεροδρομίου αφού κανείς από τους υπεύθυνους δεν φρόντισε να κρατήσει ανοιχτές τις οδούς που οδηγούν στον μεγαλύτερο διεθνή αερολιμένα της Ελλάδας.

Με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν εδώ και μια εβδομάδα για την σημερινή χιονόπτωση, η απουσία του Κρατικού μηχανισμού αποτελεί πλέον βίωμα για όλους, κυρίως για αυτούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό, ή αν είναι κατά τι πιο τυχεροί, στους διαδρόμους του "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα