Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Βροχές που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα θα είναι σποραδικά και μικρής διάρκειας Η θερμοκρασία θα ανέβει το επόμενο διήμερο , αλλά παρόλα αυτά θα διατηρηθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο

και τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 900 μέτρα.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ και στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια περίπου ένταση.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα, κυρίως στα δυτικά, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά μέχρι το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια, ,ενώ από το μεσημέρι βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Άστατος καιρός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι της Τρίτης από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Τοπικές βροχές στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι άστατος και θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές , όχι όμως έντονες . Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και παροδικές βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα φτάσει τη Δευτέρα τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα