Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Κυριακή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά και περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν στα ανατολικά πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός

Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 6 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 και στα νησιά του Αιγαίου τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 24/5/2003 είχαμε υδροσίφωνα στον Σαρωνικό και το 2007 ισχυρή καταιγίδα στην Αττική με καταστροφές στο Μενίδι, όπου παρατηρήθηκε funnel Cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα