Καιρός: Καλοκαιρία και άνοδος της θερμοκρασίας την Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα

Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς 5 μ 6 και αργότερα τοπικά 7 μπ

Θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή

Για τη Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές

διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν μέχρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, αλλά παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα