Καιρός: Ηλιοφάνεια και χωρίς βροχές μέχρι την 28η Οκτωβρίου

Γενικά αίθριος καιρός την Τρίτη με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ μέχρι και την 28η Οκτωβρίου δεν θα υπάρχει σοβαρή μεταβολή.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος

και με ανέμους στα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο που από την Πέμπτη θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία παρά την μικρή πτώση στα μέσα της εβδομάδος θα διατηρηθεί σε πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα 28 του μηνός ο καιρός θα διατηρηθεί γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανόν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 24-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-10-2019, ΣΑΒΒΑΤΟ 26-10-2019 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα