Καιρός: Χαλάζι και καταιγίδες σήμερα - Βοριάδες 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης τις επόμενες μέρες

Επί ποδός οι αρχές για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει την χώρα σήμερα. Ειδικότερα αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες που τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Ωστόσο, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Κατά τα λοιπά, σε κανονικά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη. Οι μέγιστες εντάσεις την Κυριακή στα 7-8 μπ στο Αιγαίο

ενώ από τη Δευτέρα οι άνεμοι θα αρχίσουν να εξασθενούν βαθμιαία

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-08-2019

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 4, στις υπόλοιπες περιοχές 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΤΡΙΤΗ 20-08-2019 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-08-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο την Τρίτη κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και στη δυτική χώρα και τη Μακεδονία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα