Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη από την Αφρική την Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 30 με 31 βαθμούς με τάση περαιτέρω ανόδου τις επόμενες ημέρες Οι νότιοι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ Αραιή συννεφιά κατά περιόδους και μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος με πιθανότητα τοπικών βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά

7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 28 με 31 και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιή συννεφιά

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…στις 10/5/2014 είχαμε ανεμοστρόβιλο στο Διδυμότειχο που προκάλεσε καταστροφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα