Κάιλι Τζένερ: Ήθελε τόσο πολύ να μπει στη λίστα του Forbes που είπε ψέματα

Μπορεί άλλοτε να έγραφε να έγραφε διθυράμβους για την "αυτοδημιούργητη επιχειρηματία" Κάιλι Τζένερ, όμως το Forbes "εκθρόνισε" τη βασίλισσα του.

Μέσα από μια εκτενή μελέτη των δύο δημοσιογράφων Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg, το αμερικανικό περιοδικό αποκάλυψε πως η περιουσία της ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια. Με λίγα λόγια, δεν ανήκει στην λίστα των δισεκατομμυριούχων από την οποία και εν τέλει αφαιρέθηκε.

Όπως καταγγέλλει το Forbes, η οικογένεια της Κάιλι "προχώρησε σε ακραίες ενέργειες", προκειμένου το νεότερο

μέλος της οικογένειας να φανεί πλουσιότερο απ' ότι στην πραγματικότητα είναι.

Η Κάιλι με τη σειρά της, ξαφνιασμένη από τα δημοσιεύματα, έδωσε τη δική της απάντηση. "Νόμιζα πως ήταν ένας έγκυρος ιστότοπος. Το μόνο που βλέπω εδώ είναι ανακριβή νούμερα και ψευδείς ισχυρισμοί. Ποτέ δεν ζήτησα κανένα τίτλο, ούτε έφτασα εδώ που βρίσκομαι με ψέματα".

Ενώ σε άλλη ανάρτηση της αναφέρει "Μπορώ να φτιάξω μια λίστα με 100 πιο σημαντικά πράγματα τη δεδομένη στιγμή, από τα σενάρια σχετικά με το πόσα χρήματα έχω".

Σύμφωνα με τον Independent παλαιότερα δημοσιεύματα του Forbes ήθελαν την Κάιλι να πουλά μερίδιο της εταιρίας της, "Kylie Cosmetics", στην Coty έναντι των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως βάσει της νέας έρευνας, αποκαλύπτεται πως ο λογιστής της οικογένειας παρείχε φορολογικές δηλώσεις που αντιβαίνουν στα στοιχεία τα οποία αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία Coty. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η επιχείρηση της Κάιλι είναι "σαφώς μικρότερη και λιγότερο επικερδής από εκείνο που ήθελε εδώ και χρόνια να πιστεύουν η βιομηχανία καλλυντικών και τα μέσα ενημέρωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα