Ισχυρές καταιγίδες στα βορειοδυτικά - Παροδική συννεφιά τις επόμενες μέρες

Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα βορειοδυτικά και συγκεκριμένα στη Κέρκυρα την Ήπειρο και αργότερα τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά. Σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε απομάκρυνση των ασταθών αερίων μαζών στη μέση τροπόσφαιρα και έτσι θα περιοριστεί η αστάθεια στα βόρεια.

Στην Ευρώπη σήμερα θα διατηρηθούν πολύ υψηλές οι θερμοκρασίες όχι μόνο στα κεντρικά , αλλά ακόμη και στις χώρες της Βαλτικής με τον υδράργυρο να φτάνει τους 27 με 30 βαθμούς, τιμές κατά 10 περίπου βαθμούς πάνω από

τα κανονικά επίπεδα.

Στη χώρα μας η αστάθεια σήμερα θα εκδηλωθεί στα Δυτικά τα Κεντρικά και τα Βόρεια. Το μέτωπο θα περάσει από το απόγευμα οπότε τα έντονα φαινόμενα θα είναι αργά το απόγευμα προς το βράδυ. Οι θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή.

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ και θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 27 βαθμούς.

Ο καιρός θα κυλήσει με παροδική συννεφιά τις επόμενες ημέρες και περιορισμένη αστάθεια θα εκδηλωθεί στα βόρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα