ΗΠΑ: Πελάτες επιχείρησης έβριζαν το προσωπικό για τη μάσκα. Η διοίκηση έβαλε λουκέτο

Είδε και απόειδε επιχείρηση στις ΗΠΑ και αποφάσισε να βάλει λουκέτο μέχρι να συνετιστούν οι πελάτες που δεν φορούν μάσκα.

To Hugos Tacos στο Λος Αντζελες προσπάθησε να τηρήσει τα μέτρα που προβλέπουν οι ειδικοί και οι τοπικές αρχές και επέβαλλε στους πελάτες τη χρήση μάσκας για το διάστημα που βρίσκονταν στο κατάστημα.

Στην αρχή τα σχόλια μερίδας πελατών είχαν τη μορφή απλού παραπόνου και απογοήτευσης. Μέχρι εκείνο το σημείο η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαχειρίσιμη.

Στη συνέχεια όμως πολλοί άρχισαν να γίνονται προσβλητικοί, χυδαίοι και πολλές φορές ρατσιστές! Παρατηρήθηκε το φαινόμενο ρίψης αντικειμένων στους υπαλλήλους που καλούσαν τους πελάτες να συνετιστούν ενώ κάποιοι άλλοι προέτρεπαν το προσωπικό που είχε λατινική καταγωγή "να γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε".

Οταν μία από τις επιθέσεις έγινε υπό τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, πάρθηκε η μεγάλη απόφαση. Λουκέτο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

" Η μάσκα δεν είναι τίποτα από άλλο από ένα μέσο για να κρατήσουμε το προσωπικό μας υγιές" τόνισε η επιχείρηση σε ανάρτησή της στο instragram.

Keywords
Τυχαία Θέματα