ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Οι σπουδαστές του είναι ο καθρέφτης του

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δηλώνει υπερήφανος για την πορεία και επαγγελματική καταξίωση των σπουδαστών και αποφοίτων του. Εκατοντάδες είναι οι απόφοιτοί της σχολής Γαστρονομίας και της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 που σήμερα έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά, διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.

Mερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360:

Άγγελος Παπάς: Αποφοίτησε από το τμήμα Γαστρονομίας, εργάστηκε στις Κάννες για λογαριασμό του φημισμένου εστιατορίου La Guerite.
Έπειτα μετέβη στο Παρίσι και σήμερα είναι chef στο πασίγνωστο εστιατόριο μεσογειακήςκουζίνας Victoria Paris.

Παναγιώτης Αναστασίου: Μετά τις σπουδές του στα Τουριστικά Επαγγέλματα εργάστηκε στοΞενοδοχείο Grecotel Casa Marron και πλέον είναι Service Manager στο ξενοδοχείο Marbella, στην Κέρκυρα.

Βασίλης Ντάκος: Αποφοίτησε από το τμήμα Μαγειρικής, εργάστηκε ως chef στο πασίγνωστο εστιατόριο Σπονδή, στην Αθήνα και πλέον απασχολείται στο ξενοδοχείο Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φροντίζει για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σπουδαστών, η οποία «μοιραία» τους οδηγεί σε επαγγελματική καταξίωση. Οι καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προέρχονται από την «καρδιά»της αγοράς εργασίας, υπηρετώντας τον τουριστικό κλάδο από υψηλά αξιώματα. Αποτελούν τους εμπνευστές και καθοδηγητές των σπουδαστών. Οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρουν μια καθολική προσομοίωση του πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος! Υπάρχει η υποδοχή / reception του ξενοδοχείου, οι χώροι εκδηλώσεων, το bar, τα δωμάτια. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις απολαμβάνουν τα μαθήματά τους οι σπουδαστές του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Αργότερα, τη «σκυτάλη» της πορείας των σπουδαστών παίρνει το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Με ένα δίκτυο συνεργατών στον τομέα του τουρισμού που ξεπερνά τις 600 εταιρίες, το Γραφείο Σταδιοδρομίας μεριμνά για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Παράλληλα, καθοδηγεί τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού στη διαδικασία της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης, η οποία απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 όχι μόνο εκπαιδεύονται στο αντικείμενό τους, αλλά διακρίνονται κιόλας:

Σοφία Αργυρού: Bραβεύτηκε από το ξενοδοχείο Atlantica ως η καλύτερη σπουδάστρια του τμήματός της για τον Σεπτέμβριο 2020.

Γεώργιος Παπασπύρος: Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σπουδαστής για το μήνα Αύγουστο 2020 στο ξενοδοχείο Atlantica Eleon Grand.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, νέες και δυναμικές εγκαταστάσεις και φυσικά σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Στόχοςτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η συνεχής τροφοδότηση της αγοράς εργασίας με νέους ολοκληρωμένους επαγγελματίες.

Εάν και εσύ ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας, επισκέψου το website του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ενημερώσου για τους 12 τομείς σπουδών που καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα