Η Ζέτα Δούκα εξομολογείται: "Διπλασιάστηκαν τα ευρήματα που είχα και έπρεπε να αφαιρεθούν"

Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρωινό", όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και που την οδήγησε στο χειρουργείο.

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της πρόληψης και τη σημασία στην επιλογή γιατρών που θα πρέπει να κάνει κανείς, σε κάποιο πρόβλημα υγείας.

"Το πρώτο πρόβλημα ήταν της μητέρας μου. Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή", είπε για τη μητέρα της.

Όσο για το πρόβλημα της ίδιας, είπε: "Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως".

Keywords
Τυχαία Θέματα