Η SoftOne και η IMPACT ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η SoftOne Technologies ανακοινώνει τη συμφωνία εξαγοράς του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της IMPACT. Με τη συμφωνία αυτή, οι δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρείες δημιουργούν το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και EDI στην ελληνική αγορά και ταυτόχρονα τη μόνη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διασύνδεσης των εταιρειών με λύσεις B2B supply chain.
Ήδη, από το νέο σχήμα έχουν διακινηθεί περισσότερα
Μέσα από την ένωση αυτή, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να προχωρήσουν πέρα από τις ανάγκες εναρμόνισης των εταιρειών με το myDATA. Διασυνδέοντας, μέσα από το cloud, τις μεγάλες με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημιουργείται το μεγαλύτερο οικοσύστημα B2B στην Ελλάδα. Το οικοσύστημα αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών σε όλο το φάσμα των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων, από τις προμήθειες, την παραγγελιοληψία, τη διαδικασία αποστολής (δελτία αποστολής), την τιμολόγηση μέχρι και την πληρωμή ή χρηματοδότηση των τιμολογίων.
Αναγνωρίζοντας συνολικά την αξία του brand και των εξειδικευμένων προϊόντων της IMPACT, η συμφωνία προβλέπει τη συνέχιση και εξέλιξη της εμπορικής επωνυμίας και του καταλόγου προϊόντων της IMPACT και στο μέλλον.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, Πάνος Μαρτίνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν τη συμφωνία-ορόσημο που είναι μέρος του ευρύτερου, μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης του ομίλου μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την IMPACT, δημιουργούμε τη μεγαλύτερη διασυνδεδεμένη «κοινότητα» πελατών και προμηθευτών στο cloud. Καλωσορίζω την IMPACT στην οικογένεια της SOFTONE και είμαι αισιόδοξος ότι μαζί θα αναπτύξουμε και θα παρέχουμε λύσεις που θα απελευθερώσουν την παραγωγικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων για τα επόμενα χρόνια».
Από την πλευρά του, o Πρόεδρος του Ομίλου SOFTONE, Αντώνης Κυριαζής, δήλωσε σχετικά: «Η συμφωνία για την εξαγορά της IMPACT, αποτελεί για τον όμιλο μας την πιο σημαντική εξέλιξη μετά την εξαγορά της Unisoft το 2019. Την επόμενη 5ετία, ο χώρος της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και του supply chain θα αναπτυχθεί με ρυθμό άνω του 40% ανά έτος. Τα οφέλη που θα προκύψουν για τον ηγέτη της αγοράς είναι προφανή. Συγχαίρω δημόσια τη διοικητική ομάδα της IMPACT για τα προϊόντα της, την αφοσιωμένη ομάδα στελεχών της και φυσικά για την ηγετική θέση της στην αγορά».
Ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IMPACT, Ιωάννης Τερψίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή χαράσσει μια καινούρια αρχή για την IMPACT, βάζοντας τα θεμέλια για ένα πολύ μεγαλύτερο οικοδόμημα που θα συμβάλλει καίρια στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Αγκαλιάσαμε την προοπτική συνεργασίας από την αρχή, όχι μονάχα για τον ηγετικό ρόλο της SOFTONE στο cloud, αλλά κυρίως για την εξαιρετική κουλτούρα της εταιρείας.
Η εταιρική συμμαχία που δημιουργείται με τη SOFTONE, με πνεύμα σεβασμού στους ανθρώπους και τις αξίες μας, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εξέλιξη, μεγαλώνοντας το όραμά μας, δημιουργώντας ένα στιβαρό οικοσύστημα με εμπλουτισμένο portfolio προϊόντων και συνεχή παροχή άριστων υπηρεσιών».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Χριστόφορος Βερναρδάκης: Βλακεία
- Θεσσαλονίκη: Έκανε 15 ληστείες και τον πρόδωσε ο σκύλος του
- Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη
- Χαλκιδική: Έρχεται από τις ΗΠΑ ο αδερφός του 31χρονου που αγνοείται - «Θα κινήσω γη και ουρανό για να τον βρώ»
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Δέχθηκε «άρρωστη» πρόταση 250 εκατομμυρίων για δυο χρόνια
- Τα 4 ζώδια που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους σε μία δύσκολη στιγμή
- Πληρωμή Power Pass - vouchers.gov.gr: Δείτε εδώ τα χρήματα που θα πάρετε
- Ανατροπή με Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό
- Ιταλία: Καταρρέει ο Ντράγκι - Πρόσω ολοταχώς για πρόωρες εκλογές
- Οι αποφάσεις Ποφάντη ισοπέδωσαν και το καλοκαιρινό prime time του ΑΝΤ1... Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (13/7/2022)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις News 24|7
- Καίτη Γαρμπή για Λιγνάδη: "Μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους"
- Η SoftOne και η IMPACT ενώνουν τις δυνάμεις τους
- Power Pass: Επέκταση και για τους λογαριασμούς Ιουνίου - Πώς θα δοθεί το έξτρα ποσό επιδότησης
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ΣΤΑΣΥ δίνουν χρώμα στην πόλη
- Ισότητα φύλων: Άλλη μια... τελευταία θέση για την Ελλάδα
- NASA για το Τζέιμς Γουέμπ: Θα γίνουν ανακαλύψεις που δεν τις έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους
- Φυσικό Αέριο: Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τους κινδύνους στην ενεργειακή τροφοδοσία της χώρας
- Ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από τη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων
- ΗΠΑ: Πάνω από 40 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από πλημμύρα στη Βιρτζίνια
- Μητσοτάκης: "Η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν γίνεται ευθύνη μας"

- Τελευταία Νέα News 24|7
- Η SoftOne και η IMPACT ενώνουν τις δυνάμεις τους
- Ισότητα φύλων: Άλλη μια... τελευταία θέση για την Ελλάδα
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ΣΤΑΣΥ δίνουν χρώμα στην πόλη
- Φυσικό Αέριο: Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τους κινδύνους στην ενεργειακή τροφοδοσία της χώρας
- Καίτη Γαρμπή για Λιγνάδη: "Μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους"
- Ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από τη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων
- Power Pass: Επέκταση και για τους λογαριασμούς Ιουνίου - Πώς θα δοθεί το έξτρα ποσό επιδότησης
- Κύπρος: Συνελήφθη υπάλληλος περιπτέρου για κλοπή προϊόντων αξίας 40.000 ευρώ
- ΗΠΑ: Πάνω από 40 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από πλημμύρα στη Βιρτζίνια
- Μητσοτάκης: "Η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν γίνεται ευθύνη μας"
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιοι κόβονται
- Θερινές εκπτώσεις 2022: Πόσο θα διαρκέσουν – Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα
- Μενέντεζ σε Φλώρο: Οι ΗΠΑ σταθερός σύμμαχος Ελλάδας και Κύπρου
- Απίστευτο! Γέννησε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ
- «Κατά μάνα κατά κύρη» η ΕΡΤ
- Το βέτο που έβαλε η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ για τη συνεργασία τους
- Ολοκληρώθηκε η 1η φάση των έργων στον Μητροπολιτικό Ναό Βόλου – Η ευαρέσκεια και η αγωνία από τον Δημητριάδος – Βίντεο
- Βγαίνει από την φυλακή το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης
- Η πίστη, ως στόχος των εν Χριστώ Θαυμάτων
- Θάνος Αξαρλιάν: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 30 χρόνια από τη δολοφονία του