Η κληρονόμος της Gucci ισχυρίζεται ότι ο πατριός της την κακοποίησε σεξουαλικά

Η Αλεξάνδρα Ζαρίνη, η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci, του ανθρώπου που μετέτρεψε μια μικρή ιταλική εταιρεία σε παγκόσμιο brand, υπέβαλε αγωγή σε δικαστήριο των ΗΠΑ, ισχυριζόμενη ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 16 χρόνια. Ακόμα κατηγόρησε τη μητέρα και την γιαγιά της για συνενοχή και απόκρυψη.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, ο πρώην πατριός της, Τζόζεφ Ρουφάλο, μουσικός παραγωγός, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά απ΄ όταν ήταν μόλις 6 ετών και συνέχισε για τα επόμενα 16 χρόνια.

Η Ζαρίνι συμπλήρωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει κακοποιημένα παιδιά μέσα από το Ίδρυμά της, Gucci Children's Foundation.

Σύμφωνα με τo Guardian, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατριός της έπεφτε πολλές φορές γυμνός στο κρεβάτι δίπλα της. Μάλιστα την είχε προτρέψει να καταναλώσει ναρκωτικά, στα οποία εθίστηκε για τα επόμενα χρόνια της ενήλικης ζωή της. Από τη μεριά της, η μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, όπως και η γιαγιά της, ήξεραν τι συνέβαινε, αλλά την απειλούσαν να μην αποκαλύψει την κακοποίηση. Και ο λόγος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ότι οι γυναίκες της οικογένειας δεν ήθελαν να ρισκάρουν ένα σκάνδαλο που θα έριχνε τις πωλήσεις του Οίκου Gucci και θα αμαύρωνε τη φήμη του.

Ακόμα ανέφερε για τη μητέρα της ότι όχι απλώς ήξερε, αλλά τη χτυπούσε συστηματικά και επέτρεπε στον πρώην σύζυγό της να την βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο.

"Δεν με νοιάζει. Απλώς θέλω να το σταματήσω. Δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως για παράδειγμα στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε άλλο παιδί", δήλωσε στους New York Times.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα