Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στην "πυρά" των social media για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

"Δεν τα σκότωσε κιόλας"... Η φράση αυτή της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για τα "θύματα" του Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με το πολύκροτο ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" φιγουράρει στους τίτλους των διεθνών μέσων ενημέρωσης από το πρωί. Και μπορεί πολύς κόσμος να μη διανοείται καν να καταδικάσει τον εκλιπόντα "βασιλιά της ποπ" για όσα πολύ σοβαρά του καταλογίζονται, η απόλυτη ντίβα της αμερικανικής και παγκόσμιας σόου μπιζ όμως μπορεί εύκολα να "πληρώσει τα σπασμένα" του γι' αυτό που τόλμησε να ξεστομίσει.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Times

για να προωθήσει την πολυαναμενόμενη συναυλία της στο Λονδίνο, η πιο εμπορική τραγουδιστρια όλων των εποχών σύμφωνα με το Billboard και μια από τους ελάχιστους βραβευμένους με EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) καλλιτέχνες, ρωτήθηκε αναπόφευκτα για τα όσα φριχτά αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ.

Αυτό που απάντησε λοιπόν, είναι ότι πιστεύει όσα καταγγέλλουν οι Wade Robson και James Safechuck στο ντοκιμαντέρ. Είπε ότι ήταν πολύ οδυνηρό να το παρακολουθεί κανείς.

Θυμήθηκε τις ελάχιστες όπως λέει συναντήσεις της με τον Τζάκσον στο παρελθόν λέγοντας ότι ήταν "πολύ γλυκός" και θύμιζε παιδί...

Προσπάθησε να αιτιολογήσει τις φημολογούμενες σεξουαλικές τάσεις του Τζάκσον λέγοντας ότι ενδεχομένως προέρχονταν από το DNA ή την παιδική ηλικία του.

"Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "ασέλγεια" όμως, όπως τους ακούσαμε να λένε, αυτά τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που ήταν στη Neverland. Και οι δύο παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδιά, άρα μπορεί να πει κανείς πως αυτό που συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε" συνέχισε η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια.

Προφανώς οι λέξεις που επέλεξε ήταν στην καλύτερη περίπτωση "ατυχείς" όταν μιλάμε για κατηγορίες παιδεραστίες. Η Στρέιζαντ συμπλήρωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τα παιδιά, αλλά "νομίζω πως κατηγορώ τους γονείς τους που τα άφησαν να κοιμηθούν μαζί του". Και όπως τόνισε "λυπάμαι αυτά τα παιδιά, αλλά λυπάμαι και αυτόν"...

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο, ιδιαίτερα στα social media. Ίσως γιατί ελάχιστοι μπήκαν στον κόπο όχι απλώς να διαβάσουν ολόκληρη την αυθεντική συνέντευξη, αλλά έστω ολόκληρες τις αναδημοσιεύσεις της, όσο "εντυπωσιακοί" και "φασαριόζικοι" ήταν οι τίτλοι που τις συνόδευαν...

Keywords
Τυχαία Θέματα