Γεύμα Τσίπρα - Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων

Πολλά γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα για το πόσο επηρεάστηκαν ή δεν επηρεάστηκαν οι σχέσεις του πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ, μετά από το θόρυβο που ξέσπασε σχετικά με το plan b για τα Σκόπια και τις στρατιωτικές διευκολύνσεις που παρέχει η Ελλάδα στις ΗΠΑ.

Όπως γράφει το Militaire.gr το γεγονός είναι ότι χθες το μεσημέρι Τσίπρας

και Καμμένος γευμάτισαν στη ΛΑΕΔ και είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, εν όψει και του σημερινού υπουργικού συμβουλίου.

Το γεύμα Τσίπρα-Καμμένου, έγινε μετά από ένα 48ωρο μπαράζ δηλώσεων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της αντιπολίτευσης, που είχαν στόχο τον ΥΕΘΑ και όσα είχε πει από τις ΗΠΑ για τα Σκόπια και τις στρατιωτικές διευκολύνσεις στις ΗΠΑ.

Χθες το πρωί ο Π.Καμμένος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε πει ότι το σχέδιο β για τα Σκόπια ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, αλλά δεν είχε την έγκρισή του. Όσο για τις λεγόμενες “αμερικανικές βάσεις”; Εξήγησε ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν υπάρχουν υποδομές των ελληνικών ΕΔ, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δυνάμεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ MILITAIRE.GR:

Εκσυγχρονισμός F-16: Εγκρίθηκαν οι πληρωμές αλλά η περιπέτεια μόλις αρχίζει “Μόνο η Τουρκία μπορεί να οδηγήσει τον μουσουλμανικό κόσμο” ανακοίνωσε ο Ερντογάν Η Τουρκία ξεκινά γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο στις 29 Οκτωβρίου
Keywords
Τυχαία Θέματα