Φουντώνουν οι φήμες: Η Madonna στη φετινή Eurovision;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Madonna να εμφανίζεται στη φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ. Το Ισραήλ και η Κρατική τηλεόραση ανεβάζουν πολύ τον πήχη του φετινού μουσικού διαγωνισμού, καθώς, όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της βασίλισσας της ποπ για να εμφανιστεί στη σκηνή της

Eurovision.

Βέβαια, οι συζητήσεις που γίνονται δεν αφορούν τη συμμετοχή της Madonna ως διαγωνιζόμενη ή ως εκπρόσωπο κάποιας χώρας, αλλά ως guest star του μουσικού διαγωνισμού, τραγουδώντας και κάνοντας live show επί σκηνής, όπως είχε κάνει ο Justin Timberlake στη Eurovision του 2016, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna είναι θετική στην πρόταση που της έκαναν, καθώς ο manager της είναι από το Ισραήλ και επειδή η ίδια έχει να κάνει live εμφάνιση τέσσερα χρόνια, οπότε θα ήταν μια καλή κίνηση. Το θέμα προς το παρόν έχει μείνει στη μέση, καθώς προσπαθούν να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι.

Τις πληροφορίες μετέδωσε στη "Στη Φωλιά των Κου Κου" ο Γιάννης Πουλόπουλος, συνεργάτης της εκπομπής, ο οποίος έχει επαφές με πρόσωπα του χώρου της Eurovision και λαμβάνει πληροφορίες. Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Keywords
Τυχαία Θέματα