Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του Σύρου πρόσφυγα στη δομή της Μαλακάσας

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου Σύρου πρόσφυγα, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Μαλακάσα.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, από διάφορα αντικείμενα. Για την συμμετοχή του

στην ανθρωποκτονία ταυτοποιήθηκε ένας 25χρονος Αφγανός.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Μαλακάσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου Σύρου και των τραυματισμό άλλων 9 προσφύγων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 106 αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Σε βάρος του 25χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα