Εύη Ιωαννίδου για Μέγκι: Δεν την έκανα unfollow γιατί δεν την είχα κάνει follow

"Δεν την έχω κάνει unfollow γιατί δεν την είχα και ποτέ follow! Δεν έτυχε το είχα ξεχάσει και τελείως όταν βγήκα από το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά η Εύη Ιωαννίδου, πρώην παίκτρια του GNTM, για τη Μέγκι Ντρίο και τη μεταξύ τους σχέση.

Πρόσθεσε ότι έχει δεχθεί πάρα πολλές προτάσεις και από τηλεόραση και στον χώρο της μόδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ταξίδια της, που είναι κάτι που αγαπά πολύ. "Έχω κλεισμένο σχεδόν όλο τον Ιανουάριο και μετά, το πρώτο μου ταξίδι μετά το παιχνίδι

ήταν στο Λονδίνο, το δεύτερό μου τώρα θα είναι στο Μιλάνο, θα πάω στην εβδομάδα μόδας", επισήμανε.

Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι δεν έχει αυτή την περίοδο κάποιο μάνατζερ, "έχω, όμως, τον πατέρα μου ο οποίος με συμβουλεύει πάρα πολύ και είναι δίπλα μου ο,τι και αν κάνω, έχω και ένα back up τις επιχειρήσεις της οικογένειάς μου στη Βέροια". Επ' αυτού κατέληξε ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει σε κάτι, "έχω αυτό που είναι δεδομένο για μένα ότι θα ασχοληθώ και με τις επιχειρήσεις".

Στο μεταξύ, η Μέγκι Ντρίο, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και δήλωσε ότι τείνει προς το "όχι" όσον αφορά στην πρόταση που της έκαναν για να συμμετάσχει στο Survivor 3, ενώ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει ζητήσει, μαζί με το υπέρογκο ποσό, και μια τηλεοπτική εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα