Ελένη Ράντου: Ο Γούντι Άλεν με εμπιστεύθηκε

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τη νέα της παράσταση με τίτλο Blue Jasmine στο Θέατρο Διάνα, που αποτελεί θεατρική μεταφορά της ταινίας του Γούντι Άλεν, αλλά και για την προσωπική της ζωή, τους φόβους της, τις ανησυχίες της και την δουλειά του ηθοποιού.

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τη σχέση

με τον πατέρα της που τον έχασε σε μικρή ηλικία. "Η πρώτη κρίση που ένιωσα ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Θυμάμαι τα χείλη του, όπως έτρωγε. Τον έβλεπα και μπορεί να είχα τελειώσει το φαγητό μου και με έκανε να πεινάω ξανά. Διαβάζαμε μαζί ποιήματα το βράδυ, γιατί κι εκείνος όπως κι εγώ δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε", ανέφερε σχετικά με τον πατέρα της.

Δήλωσε, ακόμη, πως μια δεύτερη κρίση που πέρασε ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. "Όταν είσαι έγκυος είναι μία μεγάλη στιγμή. Όταν ήμουν έγκυος ήμουν τρομοκρατημένη στην ευθύνη ότι θα κουβαλάω από εκεί και πέρα σ’ όλη μου τη ζωή ένα παιδί. Το παιδί δεν μπορείς να το πάρεις πίσω, ενώ τη σχέση ή τον γάμο μπορείς. Το παιδί είναι συμβόλαιο ζωής", ανέφερε.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: "Με τον Βασίλη πάντα λειτουργούσαμε παράλληλα στη ζωή. Το "ένα" φέρνει πολλές εντάσεις, ενώ το "παράλληλα", αν δεν σε κάνει να αποξενωθείς - που υπάρχει ένας κίνδυνος να γίνει - είναι καλό, όταν είσαι με τον άλλο για μακρύ διάστημα", είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Ράντου μίλησε στο Πρωινό και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο Γούντι Άλεν για την θεατρική μεταφορά της ταινίας του Blue Jasmine. "Είδε το κείμενο, το σκεπτικό με το οποί το ανεβάζουμε, τα βιογραφικά και του άρεσε ο τρόπος που προσέγγισα το έργο", δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα