Ελένη Ράντου: Μου είχαν προτείνει να ξανακάνουμε το "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την επικείμενη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Τζασμίν» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για ένα remake της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης.

Με τους συντελεστές της σειράς του Χάρη Ρώμα, «Το Καφέ της Χαράς» να έχουν ανακοινώσει πως το Κολοκοτρωνίτσι θα επιστρέψει τον επόμενο χρόνο στην μικρή οθόνη, αλλά και την τηλεοπτική εφηβική σειρά των '90s «Λόγω Τιμής» να αναζητά ξανά το δρόμο προς

την τηλεόραση, η συζήτηση για την επιτυχημένη κωμική σειρά έρχεται αβίαστα.

«Μου είχαν προτείνει από το κανάλι να κάνουμε το remake του Κωνσταντίνου και Ελένης» αναφέρει η ηθοποιός που έλαβε προσωπικά την άδεια από τον Γούντι Άλεν, προκειμένου να μεταφέρει το κινηματογραφικό "Blue Jasmine" στο θεατρικό σανίδι και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πως ξαναπιάνεις έναν χαρακτήρα 20 χρόνια μετά. [...]Οι ρόλοι και εμείς είχαμε γίνει ένα. Δεν ξέρω πως το ξαναπιάνεις γιατί είμαστε άλλοι πια».

Δεν ξέρω πως ξαναπιάνεις έναν χαρακτήρα 20 χρόνια μετά

Η τηλεοπτική Ελένη Βλαχάκη εκφράζει τις επιφυλάξεις της για το αποτέλεσμα μιας τέτοιας προσπάθειας. «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω "μωρή Κατακουζήνα" αυτή τη στιγμή. Θα ήταν λίγο θλιβερό να είναι στη δική μου ηλικία πλέον η γκαρσόνα και να είναι γκαρσόνα».

Δείτε τι δήλωσε:

"Τζασμίν" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Η Ελένη Ράντου ήθελε χρόνια να μεταφέρει στη σκηνή την ταινία του Γούντι Άλεν, από τον οποίο πήρε την έγκριση για τη θεατρική της διασκευή, δίνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία στη μεταφορά της περίφημης Blue Jasmine στο θέατρο. Για τις ανάγκες του ρόλου μάλιστα, η ηθοποιός μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και έχασε πέντε κιλά, κάτι που της είχε συστήσει και ο Σταμάτης Φασουλής.

Μια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζασμίν (Ελένη Γερασιμίδου), προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης). Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη).

Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι σχεδόν αντανακλαστική και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το σενάριο του Γούντυ Άλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα