Ελένη Μενεγάκη: Η "εισβολή" της Θεοδωρίδου στο πλατό και το on air φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο

Μετά από 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην τηλεόραση – δεκαπέντε από αυτά στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη είπε σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, το τελευταίο της "καλησπέρα" της στους τηλεθεατές.

Συγκίνηση, νοσταλγία, δάκρυα αλλά και γέλιο κυριάρχησαν στην τελευταία εκπομπή "Ελένη" με τη λαμπερή παρουσιάστρια να κάνει μια ανασκόπηση στην πορεία της, να εκφράζει τις ευχαριστίες της σε νυν και παλαιότερους συνεργάτες

και να προβαίνει σε μια εξομολόγηση για τους λόγους της αποχώρησής της.

Μαζί της στο πλατό (ή και μέσω skype) στάθηκαν πολλοί συνεργάτες της, οι οποίοι μίλησαν με εγκάρδια λόγια για την παρουσιάστρια και την επαίνεσαν για τον επαγγελματισμό, την αυθεντικότητα και το κέφι που έφερνε κάθε φορά στο τηλεοπτικό πλατό.

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα εκείνη της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης χθες, Τρίτη 30 Ιουνίου, και έτσι όπως φαίνεται, η εμφάνισή της στο πλατό ήταν έκπληξη για τη λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία μόλις την είδε, βούρκωσε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εισέβαλε στο πλατό, τραγουδώντας ζωντανά. Μετά την αιφνιδιαστική είσοδο της τραγουδίστριας αλλά και την αναφορά που έγινε κατά την κουβέντα τους στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της, που βρίσκονταν στα παρασκήνια, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι θέλει να πάει να αγκαλιάσει ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Τότε σηκώθηκε, κατευθύνθηκε πίσω από τις κάμερες, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, στη συνέχεια αγκάλιασε τον μεγάλο της γιο Άγγελο ενώ έκατσε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά και από τις τρεις κόρες της.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα