Δώρος - Αθηνά μπήκαν στο Power of Love για να "ξηγηθούν" και να αποχωρήσουν ξανά

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από χθες για το ριάλιτι γνωριμιών Power oF Love ένα από τα πιο δημοφιλή στο τηλεοπτικό κοινό ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο "σπίτι της αγάπης". Οι Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου είχαν αποχωρήσει προ ημερών αιφνίδια από το παιχνίδι δίχως να δώσουν εξηγήσεις στους συμπαίκτες του και μετέβησαν για προσωπικούς λόγους στην Κύπρο.

Στο χθεσινό επεισόδιο,

οι δυο τους επέστρεψαν στο πλατό του "Power of Love" για να εξηγήσουν στους συμπαίκτες τους, τους λόγους που τους οδήγησαν στην έξοδο καθώς και για να τους αποχαιρετήσουν.

Σημειώνεται ότι κατά την απουσία τους, αρκετοί παίκτες υποστήριξαν πως Δώρος και Αθηνά δεν έχουν πλέον θέση στο παιχνίδι, καθώς παραβίασαν τους κανόνες και αν επέστρεφαν θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους. Προς στιγμήν εξετάστηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για το εαν Δώρος και Αθηνά μπορούν να επιστρέψουν, η πρόταση όμως εγκαταλείφτηκε.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπήκε στο σπίτι, κάθισε δίπλα από την παρουσιάστρια Μαρία Μπακόδημου και ξεκαθάρισε ότι «δεν κρατάει κακία σε κανέναν».

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», ανέφερε ο Δώρος. «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι» πρόσθεσε η Αθηνά.

Λίγο πριν αποχωρήσει το ζευγάρι η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τον Δώρο να ξεκαθαρίσει την τοποθέτηση του σε σχέση τον Σωκράτη και την αναφορά στον πατέρα του, η οποία ήταν κάτι πολύ προσωπικό.

Η εξήγηση που έδωσε ο Δώρος, έδωσε στην Μαρία Μπακοδήμου την κατάλληλη πάσα για να την «πει» στον παίκτη, λέγοντάς του πως η Αθηνά ήταν εκείνη που έκανε αναφορά στα παιδιά του σε ένα από τα πρώτα επεισόδια.

Το ζευγάρι, στη συνέχεια, είχε λίγο χρόνο με τους πρώην συμπαίκτες τους και έπειτα πήρε τις φωτογραφίες του, αποχωρώντας από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα