Δολοφονία Τοπαλούδη: "Το σπίτι είχε παντού αίματα, δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ"

"Στο σπίτι είχε παντού αίματα. Είχαν καθαρίσει το χώρο αλλά μετά τον έλεγχο με το ειδικό φως προέκυψε πως ήταν γεμάτο αίματα. Ό,τι έγινε έγινε μάλλον στα γρήγορα. Φαίνονταν ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Υπήρχε ένα μπουκάλι βότκα ανοιχτό αλλά όχι άδειο. Ούτε τα ποτήρια ήταν άδεια». Με αυτά τα λόγια ο διοικητής του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού, Θωμάς Ζόβας, περιέγραψε όσα αντίκρισαν στον τόπο του εγκλήματος, τονίζοντας το συμπέρασμά του ότι η Ελένη Τοπαλούδη πάλεψε για τη ζωή της.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο πώς κατέληξε στους δύο κατηγορούμενους, δηλώνοντας βέβαιος πως οι δύο κατηγορούμενοι είναι οι δράστες του εγκλήματος. «Αν το σώμα είχε βυθιστεί, μπορούσε να είχε χαθεί. Όταν την πετούσαν στη θάλασσα πρόθεση τους ήταν να την εξαφανίσουν, είχαν αποφασίσει να την ρίξουν στο γκρεμό, γιατί τους είχε πει ότι θα τους καταγγείλει» κατέθεσε, προσθέτοντας: «Το να κουβαλήσεις κάποιον και να τον κατεβάσεις από τη σκάλα είναι κάτι εφικτό. Το να τον πετάξεις όμως στη θάλασσα θέλει δυο. Για να μπορέσει να φύγει σε απόσταση έπρεπε να πεταχτεί με δύναμη».

Ωστόσο, ο νεαρός Αλβανός κατηγορούμενος, τον οποίο υπέδειξε ο μάρτυρας ως τον άνθρωπο που του υπέδειξε τον συγκατηγορούμενό του και τον τόπο του εγκλήματος, αρνήθηκε τα όσα ακούστηκαν. «Το αρνούμαι κατηγορηματικά» είπε ο ίδιος, ενώ νωρίτερα ο συγκατηγορούμενος του, είπε: «Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα με την Ελένη».

Η δίκη συνεχίζεται στις 28 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα