Δολοφονία Μακρή: Οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του επιχειρηματία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου.

Το Σάββατο το Star έδωσε στη δημοσιότητα τις τελευταίες επικοινωνίες του επιχειρηματία την ημέρα που τον εκτέλεσαν. Ο Γιάννης Μακρής την ημέρα της δολοφονίας του συμβούλευε δικούς του ανθρώπους να προσέχουν με ποιον μιλάνε και ποιους συναντούν.

«Να προσέχεις τα βράδια που πας και με ποιους μιλάς» συνέστησε σε δικό του άνθρωπο ο επιχειρηματίας

λίγο πριν καταλήξει νεκρός από σφαίρες.

"Αυτός είναι ο εκτελεστής"

Μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του. Φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση, σύμφωνα με το Star.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι. Όμως στα βίντεο όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος ισχυρίζεται ότι δεν εμφανίζονται πουθενά...

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα