Δολοφονία φοιτήτριας: Αποκάλυψη σοκ - Της έδεσαν τα πόδια για να πνιγεί

Νέα ανακοίνωση για τον άδικο θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Αναφέρει ότι οι δράστες όχι μόνο πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα την κοπέλα, αλλά και της έδεσαν με σκοινί τα πόδια, "προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί".

Ακόμη αναφέρει πως "όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου", θα

μηνυθεί.

Αναλυτικά όλα όσα το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Χθες το πρωί, οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου, που τους επανέλαβε τις κατηγορίες, που τους έχουν ήδη απαγγελθεί και τους έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στη 13.00 για να απολογηθούν.

Έως το Σάββατο θα παραμείνουν εξάλλου στην Ρόδο τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που σε συνεργασία με στελέχη της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διενεργούν έρευνες στην οικία του θύματος, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου αλλά και στο φορτηγό όχημα του πατέρα του τελευταίου.

Την Τετάρτη το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με την συνδρομή δυτών του λιμενικού σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο εντός της εξοχικής κατοικίας.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα laptop ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και σερβιέτες που φέρουν πρόσφατα ίχνη.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η φοιτήτρια στη Ρόδο συνάντησε τον 19χρονο

Το βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Δημοκρατική", τραβήχτηκε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, λίγες μόνο ώρες πριν από το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα