Δολοφονία Suzanne Eaton: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Είχε χτυπήσει τέσσερις γυναίκες με το αυτοκίνητο

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία και βιασμό της Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, από τις καταθέσεις των πέντε γυναικών (μιας Ελληνίδα και τεσσάρων αλλοδαπών - οι περισσότερες εργάζονται στην Κρήτη) που φέρονται να έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του 27χρονου επιθέσεις εις

βάρος τους, προκύπτει ότι η δολοφονία της βιολόγου ήταν η αποκορύφωση της παραβατικής του συμπεριφοράς.

Οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι ο νεαρός τις χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε περιγράψει αναλυτικά τις πράξεις του στις Αρχές, ενώ φέρεται να παραδέχτηκε ότι βίασε την Αμερικανίδα βιολόγο τρεις φορές. Ο 27χρονος έχει οδηγηθεί στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα