Χαμός στο Battle of the Couples, αλλά η τηλεθέαση στα τάρταρα

Ένταση επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Battle of the couples. Ζευγάρι της εβδομάδας αναδείχτηκε ο Ριχάρδος και η Άντζελα, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν ένα ζευγάρι το οποίο θα είχε το ρόλο των βοηθών του καθ’ όλη της διάρκεια της εβδομάδας. Αυτοί ήταν η Μαριάννα και ο Κυριάκος. Η απόφαση, ωστόσο, έφερε ένταση στη βίλα.

"Εμείς τσαντιστήκαμε από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο σπίτι διότι, την ώρα που η Σάσα μας απηύθυνε τον λόγο και μας ρώταγε για το πως γνωριστήκαμε, ο Ριχάρδος πέταγε υπονοούμενα προς το πρόσωπο μας. Δεν μου άρεσε

καθόλου αυτό", είπε Κυριάκος στην κάμερα του Battle of the couples.

"Εγώ είμαι έτοιμος να σε διαλύσω, ας πούμε, στο αγώνισμα. Κατάλαβες; Έχω το πάθος αυτό. Εσύ μου το έχεις δώσει", είπε ο Ριχάρδος στο νέο του "βοηθό" για αυτή την εβδομάδα.

Battle of the Couples: Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον τσακωμό

Battle of the Couples: Μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης

Παρά τους καβγάδες, φαίνεται πως στους πίνακες τηλεθέασης το Battle Of The Couples κατέγραψε εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας 3,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό. Το νέο ριάλιτι του ALPHA φαίνεται πως δε συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, οι οποίοι επέλεξαν να γυρίσουν την πλάτη στο ριάλιτι αγάπης..

Απέναντι από τις "Άγριες Μέλισσες" και το "Survivor", τα οποία σαρώνουν, φαίνεται πως θα δυσκολευτεί ο ALPHA θα δυσκολευτεί αρκετά να σημειώσει επιτυχία.

Η αναλυτική τηλεθέαση το βράδυ της Τρίτης 2/3

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SURVIVOR 35,2%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,6%

MASTERCHEF 23,8%

BATTLE OF THE COUPLES 4,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

SURVIVOR 32,7%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,9%

MASTERCHEF 18,8%

BATTLE OF THE COUPLES 3,9%

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα