Μπαλάφας: Οι ευθύνες για το Μάτι δεν βαραίνουν τη Ρένα Δούρου

«Πρέπει να ξεπεράσουμε τις διαφορές σε αυτά τα ζητήματα και να θωρακίσουμε τη χώρα σε τέτοιες καταστροφές και θεομηνίες» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στην πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι Αττικής.

«Έτσι έκρινε η Δικαιοσύνη, σεβαστές οι αποφάσεις της» σημείωσε για το πόρισμα και πρόσθεσε ότι η κύρια

ευθύνη δεν βαραίνει τη Ρένα Δούρου, η οποία -όπως είπε- σηκώνει έναν σταυρό ενώ έχει αναλάβει εξαρχής τις ευθύνες που της αναλογούν. Σε σχέση με τις πολιτικές ευθύνες, ανέφερε ότι η παραίτηση είναι προσωπική υπόθεση, λέγοντας ότι κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε να τεθεί τέτοιο ζήτημα στην περίπτωση της Περιφερειάρχη Αττικής. «Η Δούρου θα κριθεί από το έργο της συνολικά» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Χτίζουμε όπου να 'ναι και η αρμόδια αρχή κάνει τα στραβά μάτια» συνέχισε και συμπλήρωσε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα προς την τήρηση της τάξης αλλά με δυσκολίες.

Για τη σύγκλιση της κεντρο-αριστεράς και τις ευρωεκλογές: «Δεν απευθυνόμαστε μόνο στους σοσιαλιστές και τη λεγόμενη κεντρο-αριστερά» σημείωσε, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται έως τις παρυφές της κεντρο-δεξιάς. Μίλησε για πρωτοβουλία που δεν γίνεται για προεκλογικούς λόγους αλλά για την ανάσχεση της ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο και του φλερτ της δεξιάς με την ατζέντα της ακροδεξιάς που κατά τον ίδιο «γίνεται για τα ψηφαλάκια».

«Θα θέλαμε στο ευρωψηφοδέλτιο μας να εκφραστεί μια τέτοια λογική και θα το επιδιώξουμε. Δεν αρχίζει και τελειώνει στις εκλογές η προσπάθεια. Θα συνεχιστεί και μετά» εξήγησε. Κατέληξε λέγοντας ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο και ότι οι ευρω-εκλογές θα έχουν έναν έντονο εσωτερικό εθνικό χαρακτήρα και όχι μόνο ευρωπαϊκές διαστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα