Βολές Αυγενάκη σε Παυλόπουλο: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια αν ο ΠτΔ επιτρέψει να κυβερνά ο θίασος

"Αν ο Αλ. Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και την πάρει θα πρόκειται για μια ετερόκλητη κυβερνητική πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον. Δεν νοείται να κυβερνά ο θίασος αυτός με ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα. Εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αν ο ΠτΔ το επιτρέψει".

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον news24/7 στους 88,6

και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: "Θεωρούμε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κατάπτυστη, θα προσπαθούμε να αποτρέψουμε την κύρωσή της, θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό. Είναι και ατομική ευθύνη του κάθε βουλευτή. Δεν τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην άγνοια. Κάνουμε υπομονή να ξεκαθαρίσει το Ποτάμι στη στάση του. Προέχει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα της κυβέρνησης που δεν υπάρχει. Οπως δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, έτσι δεν θα υπερψήφισουμε και το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ". "

Καλούμε τον κ. Τσίπρα -συνέχισε- να πει στον ελληνικό λαό ποιοι είναι οι πρόθυμοι βουλευτές που θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να κρίνει ο ελληνικός λαός τα κίνητρά τους. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν έχει υπάρξει ποτέ στη μεταπολίτευση και δεν πρέπει να υπάρξει. Η πρόταση μομφής είναι ένα από τα όπλα που διαθέτουμε".

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε επίσης τα εξής: "Αφιερώνω τον τίτλο της εκπομπής σας "παιχνίδια εξουσίας" στους κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο, παρακολουθούμε παιχνίδια για την καρέκλα από μια κυβέρνηση που βολοδέρνει. Μήπως τα αντιστασθιμιστικά είναι η διατροφή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο για το διαζύγιο; "

Keywords
Τυχαία Θέματα